Certificering

Naast de inspectie van de velden door eigen deskundigen vind de certificering van de planten plaats door de NAKT (Nederlandse Algemene Keuringsdienst Tuinbouw). Deze onafhankelijke instantie inspecteert het gehele productie proces van planten tot en met rooien en de bewaring. Zij bezoeken onaangekondigd en frequent ons bedrijf. Voor het starten van het rooien van de planten hebben we dan ook van hun toestemming nodig, zodat een laatste inspectie kan plaatsvinden en ze kunnen worden gecertificeerd.

De leveringen aan u gaan dan ook vergezeld van door hun gewaarmerkte certificaten. Dit is voor u de zekerheid een kwaliteit product te ontvangen. We geven u dan ook de mogelijkheid om de gevolgde route tot het verkrijgen van gecertificeerde elite planten te bekijken door op de onderstaande link te klikken.

- Certificering aardbei planten Plantko

Een van de kenmerken dat u kunt zien of uw product is gecertificeerd is het NAKT certificering kaartje dat bij onze planten op de verpakking is toegevoegd. Hieronder ziet u een afbeelding van een NAKT certificering kaartje. (U kunt klikken op de afbeelding om deze te vergroten).