Productie

De basis van onze teelt zijn gecertificeerde superelite NAKT planten, welke individueel zijn getoetst. Deze worden door onze experts vermeerderd in moderne luisvrije kassen.

Onze velden worden voor het planten beoordeeld op een goede structuur en getoetst op eventuele aanwezigheid van schadelijke nematoden en andere mogelijke bodemziekten. De bemonstering gebeurt door erkende instanties die de beschikking hebben over de meest geavanceerde techniek. In onze luisvrije kas nemen we geen enkel risico en desinfecteren de bodem jaarlijks door middel van stoom. Dit geeft ons de basis voor een gezonde en vitale Plantko plant.

Door tijdens de teelt frequent onze velden te inspecteren kunnen we de planten op het juiste moment van meststoffen `voorzien voor een regelmatige en uniforme groei. Tevens is dit de enige mogelijkheid om de planten met een minimum van beschermingsmiddelen telen. Op deze manier kunnen we U planten leveren welke zijn geteeld op de meest mogelijk verantwoorde manier. Wij kunnen U het planttype leveren voor de door U gewenste teelt methode of dit is voor de buiten teelt, tunnelteelt of de kas teelt..